egészség, baleset, élet - biztositas.net

Suszter András
biztosítási és pénzügyi alkusz
hitelbiztosítási specialista
Tartalomhoz ugrás
Balesetbiztosítás
A beteg háziorvosának beutalása vagy a beteg jelentkezése alapján, szakorvos által végzett egyszeri, illetve alkalomszerű egészségügyi ellátás.
Részletes információkért kattaintson a képre !
Egészségbiztosítás
Az egészség egyik legdrágább értékünk. Megóvása, megőrzése, visszanyerése mindannyiunk számára fontos. Egy betegség mind lelkileg, mind anyagilag komoly terhet ró a családra. Mindenkinek fontos, hogy a legjobb körülmények között gyógyulhasson, és közben a családját is biztonságban tudhassa.
Részletes információkért kattaintson a képre !
Életbiztosítás
Ha Ön váratlan eseményekre, tragédiákra (halál, baleset, rokkantság) szeretné bebiztosítani magát illetve családját vagy fontos Önnek gyermekei, unokái jövőjének bebiztosítása. Továbbá az alábbi esetekben ajánljuk: Lakáscélú elő takarékosság Már meglévő vagy felvenni kívánt hitel védelme és támogatása Megtakarítás felhalmozása nyugdíj kiegészítéseként Egyszeri és / vagy folyamatos befektetési lehetőség Kockázati tartalék képzése Maga az életbiztosítási konstrukció egy hibátlanul kigondolt és nagyon hasznos megoldás, de csak abban az esetben, ha szakértő kezekben van, illetve ha illeszkedik az Ügyfél egyedi igényeihez és élethelyzetéhez!
További információkért kattintson a képre !
+36 (70) 625 5447
info@biztositasialkusz.net
Suszter András
copyright@2020SuszterA
Vissza a tartalomhoz