vagyon és felelősség - biztositas.net

Suszter András
biztosítási és pénzügyi alkusz
hitelbiztosítási specialista
Tartalomhoz ugrás
Vállalati vagyonbiztosítás

A vállalati vagyonbiztosítások esetében Ön dönti el, mire terjedjen ki biztosítása, illetve gondolkodhat All Risks, azaz minden kockázatra kiterjedő biztosításban is.
Az All Risks típusú egyedi vagyonbiztosítás fedez minden olyan javítást, pótlást vagy helyreállítást igénylő káreseményt, ami hirtelen balesetszerűen véletlen, váratlan és előre nem látható esemény miatt következett be, nem tartozik az általános biztosítási feltételekben vagy az egyedi biztosítási szerződésben meghatározott kizárások közé.
    Vállalati felelősségbiztosítás

    Egy vállalkozás tevékenysége során pusztán a működésével akaratlanul is okozhat másoknak károkat. Az így felmerülő kártérítési költségek váratlan és komoly anyagi terhet jelenthetnek. A felelősségbiztosítások különböző típusai védelmet nyújtanak a véletlenül elkövetett károkozás anyagi következményei ellen.

    Mire vonatkozik a biztosítás?
    A biztosítottal szerződéses jogviszonyban nem álló harmadik személynek, illetőleg a biztosítottal szerződéses kapcsolatban állóknak szerződésen kívül okozott károkra. Kiterjeszthető az egész világon okozott és bekövetkezett károkra és az alvállalkozók által okozott károkra is.
      A vállalati vagyon és felelősségbiztosítások a legtöbb Biztosítónál egyben, egyetlen biztosításként (kötvényben) is megköthetőek !

      További információkért kattintson a képre !
      +36 (70) 625 5447
      info@biztositasialkusz.net
      Suszter András
      copyright@2020SuszterA
      Vissza a tartalomhoz